Klantenservice 0031-614222543
Geavanceerd zoeken

Over ons

Marjolein DirkzwagerDeze online webwinkel is een initiatief van Co-operatie, Vintage Brands, lifestyle winkel te Schiedam.

In een prachtig zelf gerestaureerd grachtenpand in het historische stadshart van Schiedam, biedt het team van de Co-operatie u een uitgebreide collectie aan klassieke woonaccessoires, verlichting, cadeau-artikelen en vintagemeubels, -kleding en -schoenen.

Mijn naam is Marjolijn Dirkzwager en ik ben deelnemer binnen de Co-Operatie. Ik verkoop onder andere St. James kleding, kado-artikelen (zoals Vespa artikelen) en klassiek speelgoed.

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van onze bestaande collectie en wij v0nden badkleding uit de jaren 60 een onmisbare aanvulling hierop.

In mijn zoektocht naar geschikte badkleding kwam ik erachter, dat dit niet zo eenvoudig te vinden is.
Uiteindelijk kwam ik in Amerika terecht, waar ik twee schitterende merken heb ontdekt, Esther Williams en Jantzen, die aan mijn (hoge) eisen voldeden: een glossy uitstraling, perfecte pasvorm en topkwaliteit. Daarbij vond ik het heel belangrijk, dat de zwemkleding niet alleen mooi is om te zien, maar dat je ook ‘veilig’ een duik kunt nemen.

Ook de zoektocht naar een klassieke zwembroek met korte pijp a la James Bond was niet eenvoudig. Bij het Italiaanse merk Parah vond ik een aantal modellen, die aan mijn eisen voldeed. De badkleding is verkrijgbaar onder de naam MarsurMer. Onder dit label komen op korte termijn meerdere accessoires op de markt, zoals strandlakens, strandtassen, slippers, allemaal met een retro-, jaren 60-uitstraling.

De hele collectie van MarsurMer is te zien in de Co-operatie aan de Lange Haven 89-93 in Schiedam. Kijk voor onze openingstijden op www.co-operatie.nl

Kom snel eens kijken en beleef de sfeer van de jaren 60!

Graag tot ziens!