Klantenservice 0031-614222543
Geavanceerd zoeken

Klantenservice


Hoe ruil ik een artikel?
Als u een artikel wilt ruilen kan dit binnen 14 dagen na ontvangst.
  • U kunt een email sturen naar info@marsurmer.nl met de artikelen die u wilt terugsturen danwel omruilen. Vermeld hierbij het ordernummer en de artikelen die u wilt omruilen.
Mag ik een artikel met korting ruilen?
Nee, het is niet mogelijk een afgesprijsd artikel te ruilen of te retourneren.
Retourneren
Om hygienische redenen nemen wij liever geen badkleding retour, maar als het artikel echt niet naar uw zin is, kunt u het retourneren en ontvangt u uw aankoopbedrag exclusief de verzendkosten terug, mits het label en de hygienestrip nog in tact zijn. Graag de pakbon meesturen, zodat het voor ons traceerbaar is.
Dit geldt niet voor afgesprijsde artikelen.

Naar welk adres moet ik dit sturen?
De retouren en ruilingen kunnen worden opgestuurd naar:

MarsurMer
Kralingse Plaslaan 20
3062 DB Rotterdam


Verzendkosten van retouren en ruilingen zijn voor uw rekening. Het opnieuw opsturen van de geruilde artikelen is ook voor uw eigen rekening.
Verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland:

  • Via PostNL, kosten € 6,95 

Verzendkosten naar België, Luxemburg, Duitsland, Zweden en Frankrijk:

  • Kosten: € 11,00
Levertijd
Al onze artikelen leveren wij uit voorraad, zowel vanuit de winkels als ons magazijn. Normaal leveren wij binnen 3 werkdagen.

Hoe kan ik betalen?

Bij Marsurmer.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heeft u vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop u wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op. +31(0)614222543

iDeal
85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Icepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Creditcard
Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / VisaCard). Dit is een betaalwijze waarmee u direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseerd. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider (Icepay). Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.

Acceptgiro - via Afterpay
AfterPay voert voor Marsurmer.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Met AfterPay kunt u veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen binnen 10 dagen na ontvangst van uw bestelling. AfterPay maakt gebruik van een digitale acceptgiro die u per mail ontvangt. Dit betekent dat u een factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen binnnen 10 dagen. U kunt bij Marsurmer.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van 200,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen.

Hoe betaalt u met AfterPay?

  • Kies AfterPay als betaalmethode
  • Vul hier uw naam, geboortedatum en rekeningnummer in 
  • Accepteer de betalingsvoorwaarden en klik op Ga verder
  • na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een digitale acceptgiro van Afterpay via de mail, volg de stappen in deze e-mail om de betaling uit te voeren.
LET OP:  AfterPay is alleen bestemd voor particulieren en niet voor zakelijke klanten, verenigingen of scholen. Houd er ook rekening mee dat AfterPay enkel binnen Nederland gebruikt kan worden.
 
Betalen vanuit het buitenland 
Wilt u vanuit het buitenland betalen dan kunt u het bedrag overmaken op onze giro rekening ten name van MarsurMer te Schiedam
IBAN: NL77INGB0008306199
BIC  : INGBNL2A
Graag onder vermelding van het bestellingsnummer.